A punt d'encetar la nova programació 2021-2022
Category: Notícies

Senyores i senyors, després d’aproximadament un mes sense dir ni mu, provocant el pànic entre la nostra benvolguda audiència, us comuniquem que estem a punt d’encetar la nova temporada 2021/2022.

Tot segueix com abans però hi ha certes novetats (quan alguna cosa funciona toca-la), En primer lloc en Jordi Casas enceta un programa anomenat Hit Parade recollint els èxits dels 70s, 80s i 90s. Hit Parade, música de cassette de benzinera de dilluns a dijous d’1 a 3 de la tarda. Mentre, els divendres, dissabtes i diumenges presentarà Jordi Casas House.

En segon lloc el Ku De Ta de Bali, a Indonèsia deixa d’emetre el seu programa, en el seu lloc podrem escoltar Stereo Productions amb Chus & Ceballos.

També s’apunta al carro DJ EZ que torna a la ràdio amb el seu programa NUVOLVE.

Continuen la resta de DJS del cap de setmana de la GUM, a banda del Retro GUM amb el Sr Casasmajó, el MusicBox de Roman Armengol, Cocodril Club amb l’Albert Malla, i el Kin Pop! amb Fèlix Luengo.

I com no tornen amb més força que mai els programes d’esquí de la casa. Ski GUM amb Joan Manel Parramon i Tato Nevat amb Tato Berini.