Jordi Casas presenta Jordi Casas House
Category: Notícies

Senyoras i senyors, nens i nenes, nois i noies, tenim l’inmens plaer de comunicar als quatre vents que després de moltes suors, nits en vetlla, 3542 cafes, 250 glops d’aigua de l’aixeta i una batalla campal a l’estudi amb el resultat de dos microfons ferits, comença la nova programació d’hivern de la Chewing GUM de Catalunya el dilluns 3 de decembre!

Aquest any repeteixen SKI GUM amb Joan Manel Parramón “De Juan”, l’home pelat de les neus, i TATO NEVAT amb Tato Berini l’expert en neu de la casa, també continua el COCODRIL CLUB amb l’Albert Malla, el dinosaure de la ràdio.

S’afegeixen JORDI CASAS HOUSE amb Jordi Casas “l’home inmobiliaria”, MUSIC BOX-MUSIC ROCKS amb Roman Armengol, “el locutor que va contig”, ESTEM DINS, el programa de relacions de parella de la GUM, RETROGRAM, amb el bó i illor dels 70s, 80s i 90s presentat per DJ Ningú, el primer locutor mut de GUM FM!

A banda, Tiësto, Roger Sanchez i un ampli cartell de DJs Internacionals que us faran saltar “de lo lind”.

Tot regat amb els éxits internacionals i de casa nostra de la Fórmula GUM, presentada per Joan Manel Parramón i Jordi Casas.

Prepara les teves orelles per la nova temporada 2018-2019, ens enlairem el el dilluns 3 de decembre!