Futuroscope a Poitiers, França. Foto: Futuroscope.
Category: Notícies

Vine a Futuroscope amb GUM FM

GUM FM et porta a Futuroscope, un món de sensacions, emocions i fantasies a Poitiers, França. Futuroscope té més de 25 atraccions perquè els més petits i també el grans puguin gaudir d’una diversió sense fi.

Futuropolis és una mini ciutat amb 21 equipaments on els nens poden jugar els seus somnis. Les diferents àrees estan distribuïdes al voltant d’un centre de la ciutat i permeten que els nens juguin a ser herois esportius, conductors, jardiners, fins i tot arqueòlegs. Futuropolis és un món respectuós amb el medi ambient, on els nens gaudiran imaginant el seu propi futur a través de contes i jocs. Els nous equipaments es van instal·lar aquest any i inclouen el parc aquàtic propi de Futuropolis amb un “estadi aqualímpic” amb llits elàstics flotants per passejar i saltar a l’aigua, i “l’Acadèmia de rescat”, on els nens poden aprendre a navegar amb vaixells inflables entre onades.

Els habitants de Futuropolis, la nova ciutat, tenen les seves pròpies habilitats convertint-la en una ciutat única i especial!

Futuroscope té diversos cinemes 3D i algunes sales de cinema 4D juntament amb altres atraccions i espectacles, alguns dels quals són els únics exemples del món.

Es troba al departament de Vienne, Nouvelle-Aquitaine, a 10 quilòmetres al nord de Poitiers, als municipis de Chasseneuil-du-Poitou i Jaunay-Clan.

El parc tenia 1,83 milions de visitants el 2015. En total, 50 milions de visitants han estat al parc des de la seva inauguració el 1987.

El complex Futuroscope a Poitiers, França.

El complex Futuroscope a Poitiers, França. Foto: Flavio Ensiki / flickr.

Dos dies millor que un

Gaudeix de la ciutat dels nens recent inaugurada. Sobrevola els 5 continents, practica la conducció esportiva en realitat virtual i visita l’espai amb Thomas Pesquet, tot en un entorn futurista.

Totes les sensacions, emocions i fantasies per a tots els públics a Fun Futuroscope.

I a la nit deixa’t portar fins a les estrelles amb els espectacles nocturns.

Futuroscope, Infinitat d’atraccions i possibilitats molt a prop del Pirineu.

Hotel + entrades des de tan sols 64,25 euros per persona.

Sol·licita el teu catàleg a Fetiche By GUM trucant al 973 67 51 70 i tria l’opció més adequada.