Missy Jay - JayLand Radio Show

Missy Jay presenta JayLand Ràdio Show tots els dissabtes de 2 a 3 de la matinada a GUM FM.

La celebritat DJ Missy Jay, té un dels programes més populars de ràdio i utilitza la seva plataforma per ajudar els productors en potència al proporcionar-los un valuós temps en l’aire per compensar els seus esforços. “Alè als artistes joves a través de les meves xarxes socials a enviar-me les seves demos”, va dir Missy Jay. “Totes les setmanes trio cinc de les millors per incloure en el meu programa”.

La DJ internacionalment coneguda creu que una filosofia de donar i compartir és un element vital d’una vida generosa. Està agraïda per les oportunitats que va rebre en el seu viatge al cim i vol retribuir als joves músics prometedors que volen deixar la seva empremta en la indústria. Missy Jay es troba entre un creixent nombre d’artistes professionals que utilitzen podcasts per connectar-se amb oients i fanàtics, promocionar la seva música i mantenir informats els que estan en el món de la música sobre l’última informació i tendències.

El seu Jayland Ràdio Show es transmet en viu al Regne Unit i es carrega regularment a Mixcloud, iTunes, serveis de podcast i diverses emissores de ràdio FM a tot el món incloent GUM. Va començar el podcast a Londres al febrer de 2016 després d’una sèrie de reunions amb la productora de BBC Ràdio 1Xtra, Carol Berry. “Crec que avui en dia, el podcasting és realment important per a tots els artistes de la música”, va dir Missy Jay. “És una forma de compartir la teva pròpia música de manera no invasiva i parlar setmanalment amb els teus fans”.

GUM 5 Estrellas