Logo GUM FM
Category: Notícies

La direcció de la ràdio té l’immens plaer de comunicar-vos que a partir d’ara GUM FM sonarà encara millor amb la incorporació de nous programes, i d’altres que se’n van o es queden.

Començarem el matí amb l’SKI GUM, com és habitual presentat per l’eminència radiofònica Joan Manel Parramón. El programa que s’emet de 7 a 10 del matí (dissabtes de 8 a 10) inclourà petites novetats que us faran sentir-vos més realitzats a la vida. Continuant amb el món de l’esquí un altre programa mític que repeteix es Tato Nevat amb el campioníssim Tato Berini.

Dues novetats d’aquesta temporada son Jordi Casas House amb la recuperació dels grans temes house i no tan house dels 90s, i el Retro GUM que repassarà cada dia de 8 a 10 de la nit la història dels números 1 de la música dels 70s, 80s i 90s.

A partir d’ara, la Fórmula GUM serà parlada, creiem que ja us heu desintoxicat prou dels que seran els seus presentadors: Jordi Casas i Joan Manel Parramón. Ah, i els diumenges no us perdeu el Cocodril Club amb l’Albert Malla, el dinosaure de la ràdio. Menció especial al Music Rocks de Roman Armengol, el locutor que va “contig”, tots els dijous de 9 a 10 de la nit.

A la nit podreu escoltar els programes internacionals més consolidats amb artistes com: Tiësto, Erick Morillo, Roger Sanchez, Maxine Garman amb el Inside Ibiza, Missy Jay (nomès a l’estiu), Global Dance Chart, Miss Tara, o Stefano Noferini entre molts d’altres. I els dimecres a partir de les 10 de la nit el magazine per a joves ESTEM DINS, presentat per Man Hoh Tang, Núria Torralba i Cristina Costa.

El lema de la nostra emissora és “música i neu”, només cal mirar al cel i esperar a que nevi.