Subliminal Sessions amb Erick Morillo a GUM FM.

Subliminal Sessions servirà com a destinació setmanal per escoltar els registres de música house més càlids del món, lliurats per la icona més gran del gènere, Erick Morillo.

Música fresca, entrevistes, exclusives i enregistraments en directe ocasionals d’algunes de les actuacions explosives d’Erick a tot el món: aquest espectacle serà el destí dels amants de la música house a tot el món.

Nascut a Colòmbia, i traslladat a Nova Jersey, Erick es va destetar amb una dieta musical de ritmes llatins, reggae i hip-hop. Va començar a fer música a l’edat de 11 anys i, després d’haver aconseguit feina de DJ a diversos concerts i locals, va decidir fer un curs d’enginyeria d’estudi al Centre d’Arts Media local.

Aviat va ingressar a la fraternitat del house a través del seu amic Marc Anthony (the Salsa King), mentre treballava amb el ja llegendari Louie Vega i Kenny “Dope” Gonzalez en “Ride On The Rhythm”. “Louie ha mirat a fora per mi des del principi”, diu de la llegendaria Masters At Work. Un detall menor: a l’estand de Pacha, l’última vegada que van punxar junts hi va ser una supermodel anomenada Naomi Campbell i al seu costat un dels herois musicals d’Erick, el llegendari Quincy Jones. “T’ho pots creure? Quincy Jones va venir a la meva festa”, diu, encara en estat de xoc. “Quan el vam veure allà, Louie i jo vam decidir tocar un munt dels seus clàssics com ‘Don’t Stop Til You Get Enough’, de Michael Jackson. Em va dir que li agradaven les meves línies de baix,” somriu a Erick. “Un dels dies més orgullosos de la meva vida”.

Escolta Subliminal Sessions cada dissabte de 3 a 4 de la matinada a GUM FM.