Anuncia’t

Dona’t a coneixer als milers d’esquiadors i turistes que visitan el Pirineu contractant publicitat a GUM FM

Estem estratègicament ubicats a la Vall d’Aran i cobrim tot el Pirineu català. Ja que Baqueira Beret és la millor estació d’esquí espanyola i es troba a la vall, els visitants de la zona són turistes d’alt nivell. És per això que grans marques com SUBARU, Seguros Catalana Occidente, ENDESA, Telepizza, RODI MOTOR SERVICES, Generalitat de Catalunya, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), UNESCO, Aramón, Audi, Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) i altres empreses de renom confien en GUM FM per donar a conèixer els seus productes o serveis.

Estiguis a La Cerdanya, la Val d’Aran o a qualsevol punt del Pirineu, el departament de publicitat de GUM FM està a la teva disposició tots els dies de la setmana en horari laboral. Podem dissenyar la teva campanya en poc temps per emetre-la a les emissores de ràdio del grup o a les nostres plataformes multimèdia.

Si desitges rebre informació referent a com anunciar-te a GUM FM Pirineu o GUM FM Baqueira, pots enviar-nos un correu electrònic omplint el formulari, o trucar-nos al +34 973 67 51 70.

Descomptes especials en publicitat si contractes online

Com sempre a la avantguarda, GUM us permet ara contractar falques en línia a preus molt econòmics. Contracteu la vostra publicitat a l’emissora líder al Pirineu des de la comoditat del vostre mòbil o ordinador.

Contracta ara la teva publicitat online i estalvia

.

S'estan mostrant 4 resultats