Anuncia’t

Impulsa i dóna a conèixer el teu negoci mitjançant la més àmplia estructura de FM al Pirineu i la tecnologia més avançada a online. És GUM Ràdio, la cadena de ràdio líder al Pirineu i cada cop més, fora d’ell.

Estem estratègicament ubicats a la Val d’Aran i cobrim tot el Pirineu català.
Tenim presència a tot el Pirineu per poder ser els primers en oferir tota mena d’informació relacionada amb les estacions d’hivern i fora de la temporada tots els esdeveniments turístics.
El Pirineu viu del turisme i per això som l’únic mitjà de comunicació que penetra en aquests oients potencials gràcies al contingut que oferim a l’antena i en diferents llengües.
És per això que també confien en GUM marques exteriors com SUBARU, Seguros Catalana Occidente, ENDESA, Telepizza, RODI MOTOR SERVICES, Generalitat de Catalunya, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), UNESCO, Aramón, Audi,Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) i moltes altres empreses locals confien en GUM FM per donar a conèixer els seus productes o serveis.

Estiguis a La Cerdanya, la Val d’Aran, la Ribagorça, el Pallars Jussà o el Pallars Sobirà o a qualsevol punt del Pirineu, el departament de publicitat de GUM FM està a la teva disposició tots els dies de la setmana en horari laboral o les 24 hores per Internet.
Podem dissenyar la teva campanya en poc temps per emetre-la a les emissores de ràdio del grup o a les nostres plataformes multimèdia. A més pots fer les teves compres mitjançant aquesta web.

Si desitges rebre informació referent a com anunciar-te a GUM FM Pirineu o GUM FM Baqueira, pots enviar-nos un correu electrònic omplint el formulari, o trucar-nos al +34 973 64 30 20.

Disposeu de preus molt especials en publicitat si contracteu online

Com sempre a la avantguarda, GUM us permet ara contractar falques en línia a preus molt econòmics. Contracteu la vostra publicitat a l’emissora líder al Pirineu des de la comoditat del vostre mòbil o ordinador.

Contracta ara la teva publicitat online i estalvia molts diners

.

Showing all 7 results