GUM FM es l’emissora líder al Pirineu català, formada per un gran equip de gent jove. Música pop, neu i bon humor fan que GUM sigui la més escoltada a la zona, i també per internet o a les apps de GUM. Un veterà equip de locutors i locutores al teu servei des de l’1 de gener del 2000.

Joan Manel Parramon

Joan Manel Parramón interpretant "SOY CALVO" el tema de l'Ski GUM de GUM FM.

En Joan Manel Parramon és el matiner de GUM FM, presentador del SKI GUM, Parramon a la ràdio i de la Fórmula GUM a partir de les 3 de la tarda.

En Parramon té una llarga trajectòria a les seves espatlles a emissores a nivell nacional, diaris i fins i tot alguna que altre televisió. Ah per cert, es calb.

Jordi Casas

El DJ de House Jordi Casas a l'estudi de GUM FM.

En Jordi Casas ha passat per l’immensa majoria d’emissores del país, però s’ha quedat a GUM. Presenta la Fórmula GUM de 10 del matí a 1 de la tarda i el Jordi Casas House d’1 a 3 de la tarda.

En Jordi ha punxat a Amnesia Ibiza, Space Ibiza, Pacha, Matinée Group i Moog entre d’altres a banda d’haver estat DJ resident a l’Atlàntida de Sitges.

Tato Berini

Tato Berini l'artífex del Tato Nevat.

Dir Tato Berini és dir neu. Campioníssim d’esquí per la gràcia del cel (quan neva), el Tato xerra i xerra tot presentant el Tato Nevat, el divendres a partir de les 9 del vespre i els dissabtes a les 7 del matí.

Albert Malla

Albert Malla presenta Cocodril Club a GUM FM.

Qui va ser primer, la música o l’Albert Malla? L’Albert és el dinosaure de la ràdio, i ens presenta el Cocodril Club (amb el Serrat o sense) cada diumenge a les 9 del vespre a GUM FM.

Roman Armengol

Roman Armengol presenta MUSIC BOX-MUSIC ROCKS

Amb un segle d’experiència a la ràdio, Roman Armengol, “el locutor que va contig”, presenta el mític programa Music Box- Music Rocks, 30 anys del millor Pop-Rock, cada dijous a les 21h a la GUM.

Txema el Llop

En Txema presenta El Cau Del Llop.

Estaba arraulit en una cantonada d’un carrer de Vic i el varem adoptar. Fins i tot el Txema va presentar El Cau Del Llop a la GUM. Actualment fa ganyotes i fabrica memes dels companys de la GUM i a banda de, a vegades, posar veus creatives a la programació i presentar El Cau del Llop amb la seva estimada Mari Pili.

Fèlix Luengo

Fèlix Luengo.

Nascut al Pallars Sobirà però amb el cor a Seül, Fèlix Luengo, cosí llunyà de Kim Jong-un, és l’encarregat de presentar-vos els èxits del pop coreà a Kin Pop!, cada dimecres a les 21h a la GUM.

Eduard Buil

Eduard Buil.

L’Eduard Buil es El nou fitxatge de GUM FM. Un home de ràdio avesat, que a més toca de peus a terra i que es lleva francament molt d’hora.

Junt amb el seu equip, és l’encarregat cada divendres de 6 a 8 del matí de presentar el magazín Ja Som Aqui.