GUM FM es l’emissora líder al Pirineu català, formada per un gran equip de gent jove. Música, neu i bon humor fan que GUM sigui la més escoltada a la zona, i també per internet o a les apps de GUM. Un veterà equip de locutors i locutores al teu servei des de l’1 de gener del 2000.

Joan Manel Parramon

Joan Manel Parramón interpretant "SOY CALVO"

En Joan Manel Parramon és el matiner de GUM FM, presentador del SKI GUM, Parramon a la ràdio i de la Fórmula GUM a partir de les 3 de la tarda.

En Parramon té una llarga trajectòria a les seves espatlles a emissores a nivell nacional, diaris i fins i tot alguna que altre televisió. Ah per cert, es calb.

Jordi Casas

En Jordi Casas a GUM.

En Jordi Casas ha passat per l’immensa majoria d’emissores del país, però s’ha quedat a GUM. Presenta la Fórmula GUM de 10 del matí a 1 de la tarda i el Jordi Casas House d’1 a 3 de la tarda.

En Jordi ha punxat a Amnesia Ibiza, Space Ibiza, Pacha, Matinée Group i Moog entre d’altres a banda d’haver estat DJ resident a l’Atlàntida de Sitges.

Tato Berini

Tato Berini

Dir Tato Berini és dir neu. Campioníssim d’esquí per la gràcia del cel (quan neva), el Tato xerra i xerra tot presentant el Tato Nevat, el divendres a partir de les 9 del vespre i els dissabtes a les 7 del matí.

Albert Malla

Albert Malla

Qui va ser primer, la música o l’Albert Malla? L’Albert és el dinosaure de la ràdio, i ens presenta el Cocodril Club (amb el Serrat o sense) cada diumenge a les 9 del vespre a GUM FM.

Roman Armengol

Roman Armengol presenta MUSIC BOX a GUM FM

Amb un segle d’experiència a la ràdio, Roman Armengol, “el locutor que va contig”, presenta el mític programa Music Box- Music Rocks a la GUM.

Cristina Costa i Man Hoh Tang

La Cristina Costa, la Núria Torralba i el Man Hoh Tang presentan ESTEM DINS a la GUM.

La Cristina Costa i el Man Hoh Tang presentan ESTEM DINS els dimecres a les 12 de la nit quan els nens dormen. Aquests terronets son realment la part jove de GUM FM.

GUM 5 Estrellas