GUM FM es l’emissora líder al Pirineu català, formada per un gran equip de gent jove. Música pop, neu i bon humor fan que GUM sigui la més escoltada a la zona, i també per internet o a les apps de GUM. Un veterà equip de locutors i locutores al teu servei des de l’1 de gener del 2000.

Joan Manel Parramon

Joan Manel Parramón interpretant "SOY CALVO" el tema de l'Ski GUM de GUM FM.

En Joan Manel Parramon és el matiner de GUM FM, presentador del SKI GUM, Parramon a la ràdio i de la Fórmula GUM a partir de les 3 de la tarda.

En Parramon té una llarga trajectòria a les seves espatlles a emissores a nivell nacional, diaris i fins i tot alguna que altre televisió. En Parramon és especialment conegut per a la seva genenerositat. Ah per cert, es calb.

Jordi Casas

Jordi Casas presenta Jordi Casas House a la GUM .

En Jordi Casas ha passat per l’immensa majoria d’emissores del país, però s’ha quedat a GUM. Presenta la Fórmula GUM de 10 del matí a 1 de la tarda i el Jordi Casas House d’1 a 3 de la tarda.

En Jordi ha punxat a Amnesia Ibiza, Space Ibiza, Pacha, Matinée Group i Moog entre d’altres a banda d’haver estat DJ resident a l’Atlàntida de Sitges.

Tato Berini

Tato Berini l'artífex del Tato Nevat.

Dir Tato Berini és dir neu. Campioníssim d’esquí per la gràcia del cel (quan neva), el Tato xerra i xerra tot presentant el Tato Nevat, el divendres a partir de les 9 del vespre i els dissabtes a les 7 del matí.

Albert Malla

Albert Malla presenta Cocodril Club a la GUM.

Qui va ser primer, la música o l’Albert Malla? L’Albert és el dinosaure de la ràdio, i ens presenta el Cocodril Club (amb el Serrat o sense) cada diumenge a les 9 del vespre a GUM FM.

Roman Armengol

Roman Armengol presenta MUSIC BOX-MUSIC ROCKS

Amb un segle d’experiència a la ràdio, Roman Armengol, “el locutor que va contig”, presenta el mític programa Music Box- Music Rocks, 30 anys del millor Pop-Rock, cada dijous a les 21h a la GUM.

Caruso trencava copes amb la seva veu, en Roman esquerda micròfons.

Fèlix Luengo

Fèlix Luengo presenta Kin Pop.

Nascut al Pallars Sobirà però amb el cor a Seül, Fèlix Luengo, cosí llunyà de Kim Jong-un, és l’encarregat de presentar-vos els èxits del pop coreà a Kin Pop!, cada dimecres a les 21h a la GUM.

El seu coneixement del coreà, i de la seva música, el fan la persona perfecta per presentar el programa.

Eduard Buil

Eduard Buil presentador de Ja Som Aqui a la GUM.

L’Eduard Buil es El nou fitxatge de GUM FM. Un home de ràdio avesat, que a més toca de peus a terra i que es lleva francament molt d’hora.

Junt amb el seu equip, és l’encarregat cada divendres de 6 a 8 del matí de presentar el magazín Ja Som Aqui a GUM FM.

Xavi Parellada

Xavi Parellada.

Amb cara de no haver trencat mai un plat, Xavi Parellada posa cara d’interessant per presentar la seva joia radiofònica: El Cazador de Canciones, tots els dimarts a les 21h a la GUM.

Les cançons d’un passat que ni tan sols recordes a El Cazador de Canciones, a GUM FM.