GUM FM es l’emissora líder al Pirineu català, formada per un gran equip de gent jove. Música pop, neu i bon humor fan que GUM sigui la més escoltada a la zona, i també per internet o a les apps de GUM. Un veterà equip de locutors i locutores al teu servei des de l’1 de gener del 2000.

Joan Manel Parramon

Joan Manel Parramón interpretant "SOY CALVO" el tema de l'Ski GUM de GUM FM.

En Joan Manel Parramon és el matiner de GUM FM, presentador del SKI GUM, Parramon a la ràdio i de la Fórmula GUM a partir de les 3 de la tarda.

En Parramon té una llarga trajectòria a les seves espatlles a emissores a nivell nacional, diaris i fins i tot alguna que altre televisió. Ah per cert, es calb.

Jordi Casas

El DJ de House Jordi Casas a l'estudi de GUM FM.

En Jordi Casas ha passat per l’immensa majoria d’emissores del país, però s’ha quedat a GUM. Presenta la Fórmula GUM de 10 del matí a 1 de la tarda i el Jordi Casas House d’1 a 3 de la tarda.

En Jordi ha punxat a Amnesia Ibiza, Space Ibiza, Pacha, Matinée Group i Moog entre d’altres a banda d’haver estat DJ resident a l’Atlàntida de Sitges.

Tato Berini

Tato Berini l'artífex del Tato Nevat.

Dir Tato Berini és dir neu. Campioníssim d’esquí per la gràcia del cel (quan neva), el Tato xerra i xerra tot presentant el Tato Nevat, el divendres a partir de les 9 del vespre i els dissabtes a les 7 del matí.

Albert Malla

Albert Malla presenta Cocodril Club a GUM FM.

Qui va ser primer, la música o l’Albert Malla? L’Albert és el dinosaure de la ràdio, i ens presenta el Cocodril Club (amb el Serrat o sense) cada diumenge a les 9 del vespre a GUM FM.

Roman Armengol

Roman Armengol presenta MUSIC BOX-MUSIC ROCKS a GUM FM.

Amb un segle d’experiència a la ràdio, Roman Armengol, “el locutor que va contig”, presenta el mític programa Music Box- Music Rocks a la GUM.

Cristina Costa i Man Hoh Tang

La Cristina Costa, la Núria Torralba i el Man Hoh Tang presentan ESTEM DINS a GUM FM.

La Cristina Costa i el Man Hoh Tang varen presentar ESTEM DINS els dimecres a les 12 de la nit quan els nens dormen. Aquests terronets son realment la part jove de GUM FM.

Txema el Llop

En Txema presenta El Cau Del Llop.

Estaba arraulit en una cantonada d’un carrer de Vic i el varem adoptar. Ara en Txema presenta El Cau Del Llop: funk, disco i house, cada dimecres a les 22h a la GUM.

Qui Som

GUM FM es l’emissora líder al Pirineu català, formada per un gran equip de gent jove. Música pop, neu i bon humor fan que GUM sigui la ràdio més escoltada a la zona, i també per internet o a les apps de GUM. Un veterà equip de locutors i locutores al teu servei des de l’1 de gener del 2000.