GUM FM es l’emissora líder al Pirineu català, formada per un gran equip de gent “jove”. Música pop, neu i bon humor fan que GUM sigui la més escoltada a la zona, i també per internet o a les apps de GUM. Un veterà equip de locutors i locutores al teu servei des de l’1 de gener del 2000.

Joan Manel Parramon

Desperta amb Parramon

En Joan Manel Parramon és el matiner de GUM FM, presentador del SKI GUM, Parramon a la ràdio i passeja en cotxe a partir de les 10 del matí.

En Parramon té una llarga trajectòria a les seves espatlles a emissores a nivell nacional, diaris i fins i tot alguna que altre televisió. En Parramon és especialment conegut per la seva genenerositat. Ah, és calb.

Tato Berini

Tato Berini l'artífex del Tato Nevat.

Dir Tato Berini és dir neu. Campioníssim d’esquí per la gràcia del cel (quan neva), el Tato xerra i xerra tot presentant el Tato Nevat, el divendres a partir de les 9 del vespre i els dissabtes a les 7 del matí.

Albert Malla

Els Revivals d'Albert Malla

Qui va ser primer, la música o l’Albert Malla? L’Albert és el dinosaure de la ràdio, i ens presenta el Cocodril Club (amb el Serrat o sense) cada diumenge a les 9 del vespre a GUM FM. Gaudeix de dues hores de Cocodril Club cada setmana i participa activament al programa.