Love to Be… The Global Connection Show.

Love to be… The Global Connection Show, 2 hores de la millor música house de l’esdeveniment guardonat Love to be … que fa més de 25 anys que celebra festes èpiques. Presentat per alguns dels artistes més grans del món cada setmana a GUM FM, oferint música exclusiva i els millors temes clàssics, segells discogràfics, entrevistes i nous talents.

L’equip darrere d’una de les marques de clubs britàniques més antigues i llegendàries Love to be .., que es va llançar el 1994 i va assolir l’èxit mundial guanyant nombrosos premis clubland, com Frankie Knuckles, Satashie Tomie, Sandy Rivera, Todd Terry i Sasha. tots agraeixen les seves festes fenominals durant els darrers 26 anys. Ara la marca ha llançat el Global Connection Radio Show. Aquest projecte de ràdio ha tingut un gran èxit i actualment arriba als seus fans de tot el món.

L’espectacle Global Connection ofereix a l’oient música underground presentada per productors innovadors de tot el món. L’espectacle és presentat cada setmana per les llegendes de l’escena domèstica britànica que Trimtone s’uneix mensualment al mític David Morales, l’artista número 1 de Traxsource, David Penn, el millor italià The Cube Guys i el llegendari productor ATFC. Tots els presentadors porten la seva música exclusiva i els seus nous projectes d’estudi directament al programa cada setmana per crear una banda sonora única amb nous segells discogràfic, perfils d’artistes i entrevistes i, per descomptat, un cap d’ull als sons originals de la marca House amb alguns temes clàssics.

Escolta Love to be… The Global Connection Show cada divendres a la mitjanit a GUM Radio.