Tiësto va fundar Musical Freedom el 2009 com una forma d’alliberar l’emocionant música que ell i els seus amics estaven produint i punxant en els seus sets en viu, fent-la accessible a una audiència global.

En la contínua passió de Tiësto per descobrir i orientar els talents emergents, Musical Freedom s’ha convertit en un dels segells més excitants del món, conegut pels seus nous sons i artistes, trencant gèneres i estratègies de llançament convencionals. El segell ha tingut el dit en el pols de la música de ball durant una dècada i ja pots escoltar el seu programa a la GUM.

Alguns dels molts exemples són els productes bàsics de l’underground, incloent Sandro Silva & Quintino’s Epic, Oliver Heldens’ Gecko, KSHMR’s Wildcard, a més dels singles de club de Tiësto, col·laboracions i la cèlebre sèrie d’àlbums CLUBLIFE.

Musical Freedom Radio ofereix una rotació de convidats residents en constant evolució, els presentadors de programes de ràdio del futur i els DJs superestrelles del demà, una plataforma per reproduir la seva música per al món.

Els amfitrions del programa ja han presentat a CID, Kryder, Magnificence, Volac, Vintage Culture i Benny Benassi, en venen molts més.

Escolta el Musical Freedom Radio amb els amics de Tiësto tots els diumenges de 2 a 3 de la matinada a la GUM.