Welcome Hohme Radio

Només hi ha una manera d’experimentar adequadament l’energia de l’art de David Hohme; i això serà estant present durant la totalitat d’un dels seus sets. La màgia del boca-orella ha estat el motor de la seva carrera i David continua a l’alçada de la seva reputació com un dels DJ més talentosos i famosos que han sortit dels Estats Units en l’última dècada.

El 2018, després de 9 anys a l’escena DJ intensament competitiva de Nova York i Brooklyn, va emprendre un viatge global amb la publicació del seu EP “Soft Landing” a l’empremta deep house d’Above & Beyond; Anjunadeep. El 2019, l’aclamat artista de DJ Mag va completar la seva gira internacional més ambiciosa fins ara amb crítiques positives aclaparadores en alguns dels millors clubs i festes del món, així com en les sèries a l’aire lliure de Anjunadeep.

El so únic i inoblidable de Hohme continua rebent bones crítiques a la trobada anual de Burning Man, on ha tocat 9 anys seguits, inclosos els reconeguts Robot Heart Bus, Distrikt i Bubbles & Bass, entre infinitat d’altres. Segueix al capdavant del seu segell discogràfic aclamat per la crítica i de ràpid creixement, així com al devant del seu il·lustre programa de ràdio setmanal, Welcome Hohme Radio, que pots escoltar cada diumenge a la GUM.

Escolta Welcome Hohme Radio cada diumenge a les 23h despres del Cocodril Club a GUM FM.